Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFS15020X: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

BDFS15020X
BDFS15020X
BDFS15020X
BDFS15020X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFS15020X: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Klasa e energjisë A++
Niveli i zhurmës 47 dBA
Madhësia Vija e hollë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelan më të shëndritshëm, tryeza juaj e darkës do ti bëj përshtypje të gjithëve.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Vija e hollë

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

E

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

47 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Pearl Inox
Programet

Numri i programeve

5

Programi 1

Programi Intensiv 70 °C

Programi 2

Programi Eko 50 °C

Programi 3

Clean & Shine Programme

Programi 4

Quick & Shine Programme

Programi 5

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

Gota pa shenja uji

Funksioni 3

Gjysmë e mbushur
Teknologjitë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Shportë për thika, lugë dhe pirunë me përmasa të holla

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B6B - BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

E

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.755 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

47 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

2

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

C
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

44.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

35.5 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

49.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

38.1 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe