Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFS26040XA: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

BDFS26040XA
BDFS26040XA
BDFS26040XA
BDFS26040XA
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFS26040XA: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Niveli i zhurmës 44 dBA
Madhësia Vija e hollë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

AutoDose

Detergjent optimal, pastrim efikas

Harrojeni shqetësimin për përdorimin e mjaftueshëm të detergjentit, apo edhe shtimin e tij para çdo larjeje. Thjesht mbushni enëlarësen tuaj me detergjent të lëngshëm dhe lëreni AutoDose të shpërndajë automatikisht mjaftueshëm për një muaj. Rezultati? Enët e pastra me shkëlqim çdo herë, pa kërkuar vazhdimisht shishen e detergjentit.

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Vija e hollë

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

C

Konsumi i ujit për cikël

8.9 L

Niveli i zhurmës

44 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Ngjyra

Pearl Inox
Programet

Numri i programeve

6

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 4

Programi Delikate 40 °C

Programi 5

Quick & Shine Programme

Programi 6

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

AutoDosing

Funksioni 3

TimeDelay

Funksioni 4

AquaIntense

Nën-funksioni 1

Key Lock

Nën-funksioni 2

SelfDry
Teknologjitë

AutoDose

Detergjent optimal, pastrim efikas

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B7 - BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Hapje automatike e derës

LED Illumination

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

C

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.593 kWh

Konsumi i ujit për cikël

8.9 L

Niveli i zhurmës

44 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

44.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

39.6 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

49.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

42.7 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe

Mbështetje