Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DVS05025X: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

DVS05025X
DVS05025X
DVS05025X
DVS05025X
shadow

Drag image left & right to rotate.

DVS05025X: Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Klasa e energjisë A++
Niveli i zhurmës 49 dBA
Madhësia Vija e hollë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Vija e hollë

Vendi i vendosjes

10

Klasa e energjisë

A++

Konsumi i ujit për cikël

11.9 L

Niveli i zhurmës

49 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Programet

Numri i programeve

5

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Clean & Shine Programme

Programi 4

Quick & Shine Programme

Programi 5

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur

Funksioni 2

Larje e vonuar

Nën-funksioni 1

Tabletë

Nën-funksioni 2

Mbrojtje nga fëmijët
Teknologjitë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Shportë për thika, lugë dhe pirunë me përmasa të holla

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2
Dizajni

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

10

Klasa e energjisë

A++

Konsumi i energjisë (kWh/cikël)

0.73 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

211 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

11.9 L

Konsumi vjetor i ujit

3332

Niveli i zhurmës

49 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

2

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

44.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

36.2 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

49.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

38.7 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe