Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFN26420XQ: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

BDFN26420XQ
BDFN26420XQ
BDFN26420XQ
BDFN26420XQ
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFN26420XQ: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Klasa e energjisë A++
Niveli i zhurmës 43 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Shporta rrëshqitëse takëmesh

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Shporta për thika, lugë dhe pirunë është një shpikje e zgjuar, por ju pengon kur dëshironi të vendosni një tenxhere të madhe në raftin e poshtëm. Epo, Shporta Rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë zgjidh atë problem duke lëvizur lirshëm djathtas dhe majtas, në mënyrë që të keni vend për të vendosur në ato gjësende më të mëdha.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

E

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

43 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Ngjyra

Pearl Inox
Programet

Numri i programeve

6

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 4

Programi Delikate 40 °C

Programi 5

Quick & Clean Programme

Programi 6

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

AquaIntense

Funksioni 3

TimeDelay

Funksioni 4

Fast+

Nën-funksioni 1

Key Lock
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

New Knife Accessory
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B7 - Stiwa - BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

E

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.951 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

43 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

43.2 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

49.8 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+