Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFN26430X: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

BDFN26430X
BDFN26430X
BDFN26430X
BDFN26430X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFN26430X: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës 47 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

Shporta rrëshqitëse takëmesh

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Shporta për thika, lugë dhe pirunë është një shpikje e zgjuar, por ju pengon kur dëshironi të vendosni një tenxhere të madhe në raftin e poshtëm. Epo, Shporta Rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë zgjidh atë problem duke lëvizur lirshëm djathtas dhe majtas, në mënyrë që të keni vend për të vendosur në ato gjësende më të mëdha.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelan më të shëndritshëm, tryeza juaj e darkës do ti bëj përshtypje të gjithëve.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

D

Konsumi i ujit për cikël

11.5 L

Niveli i zhurmës

47 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Pearl Inox
Programet

Numri i programeve

6

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 4

Programi Delikate 40 °C

Programi 5

Quick & Shine Programme

Programi 6

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

Gota pa shenja uji

Funksioni 3

TimeDelay

Funksioni 4

Gjysmë e mbushur

Nën-funksioni 1

Key Lock

Nën-funksioni 2

SelfDry
Teknologjitë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

New Knife Accessory
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B7-AC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Hapje automatike e derës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

D

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.849 kWh

Konsumi i ujit për cikël

11.5 L

Niveli i zhurmës

47 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

2

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

C
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

43.6 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

46 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe