Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DVN06430W: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

DVN06430W
DVN06430W
DVN06430W
DVN06430W
shadow

Drag image left & right to rotate.

DVN06430W: Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës 47 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

Shporta rrëshqitëse takëmesh

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Shporta për thika, lugë dhe pirunë është një shpikje e zgjuar, por ju pengon kur dëshironi të vendosni një tenxhere të madhe në raftin e poshtëm. Epo, Shporta Rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë zgjidh atë problem duke lëvizur lirshëm djathtas dhe majtas, në mënyrë që të keni vend për të vendosur në ato gjësende më të mëdha.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

D

Konsumi i ujit për cikël

11.5 L

Niveli i zhurmës

47 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

E bardhë
Programet

Numri i programeve

6

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Auto

Programi 3

Programi Intensiv 70 °C

Programi 4

Programi Delikate 40 °C

Programi 5

Quick & Shine Programme

Programi 6

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur

Funksioni 2

Larje e vonuar

Nën-funksioni 1

Tabletë

Nën-funksioni 2

SelfDry
Teknologjitë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

New Knife Accessory
Dizajni

Ngjyra

E bardhë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Hapje automatike e derës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

D

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.849 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

237 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

11.5 L

Konsumi vjetor i ujit

3220 L/ vit

Niveli i zhurmës

47 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

2

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

C
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

43 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

45 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe