Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFN36650XC: Enëlarëse jomontuese (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

BDFN36650XC
BDFN36650XC
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFN36650XC: Enëlarëse jomontuese (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Niveli i zhurmës 43 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Rafte SoftTouch™

Mbajtëse e përshtatshme për gota

Një tjetër gotë delikate e thyer sepse u përplas në gjëra të tjera gjatë larjes? Raftet e patentuara SoftTouch në shportën e sipërme do të mbajnë gotat tuaja të qelqit butësisht në vend që të mos dëmtohen gjatë larjes. Plus, raftet e gotave të mëdha rregullohen nga lartë për të siguruar kapjen perfekte për artikujt tuaj delikat.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelan më të shëndritshëm, tryeza juaj e darkës do ti bëj përshtypje të gjithëve.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

16

Energy Efficiency Class

B

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

43 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje intensive e rafteve të poshtme

DeepWash

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Pearl Inox
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Pa tel

Programi i shkarkimit 1

AquaFlex

Programi i shkarkimit 2

Programi Larje e qetë

Programi i shkarkimit 3

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi i shkarkimit 4

Clean&Shine

Programi i shkarkimit 5

Prewash
Programet

Numri i programeve

11

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 4

Quick & Shine Programme

Programi 5

Programi Mini

Programi 6

Programi Shkarkim
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

Gota pa shenja uji

Funksioni 3

DeepWash

Funksioni 4

TimeDelay

Funksioni 5

Fast+ Function

Nën-funksioni 1

Key Lock

Nën-funksioni 2

SelfDry

Nën-funksioni 3

Half Load
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

DeepWash

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

SilentTech

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Raft për gota të mëdha

Mbajtëse e përshtatshme për gota

Numri i rafteve të gotave të mëdha

4

Aksesorët

Pots&Pans&Tray Holder Accessory
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B8L-BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Këndi Intense

Hapje automatike e derës

LED Illumination

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

16

Energy Efficiency Class

B

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.664 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

43 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

51.1 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

54.3 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+