Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DSS05011X: Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

DSS05011X
DSS05011X
DSS05011X
DSS05011X
shadow

Drag image left & right to rotate.

DSS05011X: Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Klasa e energjisë A+
Niveli i zhurmës 49 dBA
Madhësia Vija e hollë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Gjysmë-montues

Madhësia

Vija e hollë

Vendi i vendosjes

10

Klasa e energjisë

A+

Konsumi i ujit për cikël

10.5 L

Niveli i zhurmës

49 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Programet

Numri i programeve

5

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Clean & Shine Programme

Programi 4

Quick & Shine Programme

Programi 5

Programi Mini
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur
Teknologjitë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me 3 nivele (3h / 6h / 9h)

Funksioni i tabletës

Tablet

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Fikse

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Shportë për thika, lugë dhe pirunë me përmasa të holla

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2
Dizajni

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

10

Klasa e energjisë

A+

Konsumi i energjisë (kWh/cikël)

0.83 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

237 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

10.5 L

Konsumi vjetor i ujit

2940 L/ vit

Niveli i zhurmës

49 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

2

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

44.8 cm

Thellësia

57 cm

Pesha

31 kg

Lartësia e paketuar

85.9 cm

Gjerësia e paketuar

49.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

33.5 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe