Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RDNE505E30DZMN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 70 cm)

RDNE505E30DZMN
RDNE505E30DZMN
RDNE505E30DZMN
RDNE505E30DZMN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RDNE505E30DZMN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 70 cm)

Klasa e energjisë A++
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
Thellësia 70 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

EverFresh+®

Deri në 3x freski më të gjatë

Ushqimet tuaja të freskëta nuk kanë nevojë të shkojnë dëm përsëri. Kontrollet e sakta të temperaturës dhe lagështisë minimizojnë kondensimin në tabaka, duke mbajtur të freskëta frutat dhe perimet tuaja deri në 3 herë më të freskëta në mënyrë që të keni të gjithë përbërësit e shëndetshëm sa herë që ju nevojiten.

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

ProSmart™ Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Nëse frigoriferi juaj është energjik, gurgullues, është koha për të bërë ndryshimin. Falë dizajnit të tij inovativ, Kompresori ProSmart Inverter siguron ftohje më të shpejtë me më pak energji dhe funksionim katër herë më të qetë se sa kompresorët mesatar të frigoriferit. Ai përshtatet më shpejt me lëkundjet e temperaturës, e mban ushqimin të freskët për më shumë kohë dhe kursen në faturat tuaja të energjisë, të gjitha në të njëjtën kohë.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje lartë

Lartësia

185 cm

Thellësia

70 cm

Thellësia

70.5 cm

Energy Efficiency Class

F

ProSmart Inverter Compressor

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

EverFresh+

Pozicioni i frizit

Pjesa e sipërme e frizit

Lloji i dispanzerit të ujit

Water Dispenser with Manually-filled SlimTank

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E hirtë me shkëlqim

Noise Emission Class

C

Product Series

b300
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

505 L

Total Volume (l)

451 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

344 L

Frozen Food Storage Volume (l)

107 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

20 L
Teknologjitë

ProSmart Inverter Compressor

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Karakteristikat e frigoriferit

EverFresh+

Lloji i raftit të frigoriferit

Qelq

Lloji i dispanzerit të ujit

Water Dispenser with Manually-filled SlimTank

CoolRoom

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

6 kg
Dizajni

Lloji i dispanzerit të ujit

Water Dispenser with Manually-filled SlimTank

Derë e kthyeshme

LED Illumination

Pozicioni i frizit

Pjesa e sipërme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E hirtë me shkëlqim
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

322

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.883

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.228

Noise Level (dBA)

39 dBA

Climate Class

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.537

Preservation Time at Power Cut (hours)

15

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

344 L

Frozen Food Storage Volume (l)

107 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

6 kg
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185 cm

Thellësia

70 cm

Thellësia

70.5 cm

Pesha

76 kg

Lartësia e paketuar

191.8 cm

Gjerësia e paketuar

74.5 cm

Thellësia e paketuar

73.4 cm

Pesha e paketuar

83.6 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët

Mbështetje