Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CNA366E40XBRN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

CNA366E40XBRN
CNA366E40XBRN
CNA366E40XBRN
shadow

Drag image left & right to rotate.

CNA366E40XBRN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Klasa e energjisë A++
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

SmoothFit™

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

Disa kuzhina kanë një plan sfidues me pajisje në vende të papërshtatshme. Dyert SmoothFit nuk kalojnë panelin anësor kur hapen 90 shkallë, që do të thotë se frigoriferi mund të pozicionohet lehtësisht në cep të një dhome ose pranë një muri pa e kufizuar lehtësinë e përdorimit. E njejta vlen edhe për raftet.

Opsioni Pushime

Kursim shtesë i energjisë

Vendosni frigoriferin tuaj në frymën e festës kur niseni për pushime. Opsioni i pushimeve kursen energji duke mbyllur pjesën e ftohësit, por duke mbajtur ngrirjen në funksion. Ushqimin e ngrirë do ta ruajmë ndërsa kurseni në faturat e energjisë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Energy Efficiency Class

E

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Prepainted Dark Inox

Noise Emission Class

C
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

366 L

Total Volume (l)

324 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

215 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

30 L
Teknologjitë

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

SmoothFit

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

Prepainted Dark Inox
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

E

Annual Energy Consumption (kWh/year)

249

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.682

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.935

Noise Level (dBA)

38 dBA

Climate Class

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.429

Preservation Time at Power Cut (hours)

18

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

215 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Pesha

70 kg

Lartësia e paketuar

189.2 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

76.5 cm

Pesha e paketuar

72.8 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët