Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCNA366K34SN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

RCNA366K34SN
RCNA366K34SN
RCNA366K34SN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCNA366K34SN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Energy Efficiency Class

F

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Ngjyra

New Silver – ARC 1035

Noise Emission Class

C
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

348 L

Total Volume (l)

324 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

215 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

10
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Numri i sirtareve të ngrirjes

2

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

New Silver – ARC 1035
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

312

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.855

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.16

Noise Level (dBA)

39 dBA

Climate Class

SN-ST

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

38

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.549

Preservation Time at Power Cut (hours)

18

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

215 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Pesha

70 kg

Lartësia e paketuar

189.2 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

76.5 cm

Pesha e paketuar

72.8 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur