Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCNE560E35ZXB: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

RCNE560E35ZXB
RCNE560E35ZXB
RCNE560E35ZXB
RCNE560E35ZXB
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCNE560E35ZXB: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

Klasa e energjisë A++
Thellësia 70 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

HarvestFresh™

Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita

Vitaminat në fruta dhe perime nuk humbasin më në ftohje! Teknologjia 3-ngjyrëshe e HarvestFresh imiton ciklin e diellit 24-orësh brenda rafteve, duke ruajtur vitaminat për një kohë më të gjatë. Kjo teknologji unike brenda raftit tuaj do t'ju lejojë të shijoni ushqime me vlera të mëdha ushqyese dhe një mënyrë jetese më të shëndetshme.

EverFresh+®

Deri në 3x freski më të gjatë

Ushqimet tuaja të freskëta nuk kanë nevojë të shkojnë dëm përsëri. Kontrollet e sakta të temperaturës dhe lagështisë minimizojnë kondensimin në tabaka, duke mbajtur të freskëta frutat dhe perimet tuaja deri në 3 herë më të freskëta në mënyrë që të keni të gjithë përbërësit e shëndetshëm sa herë që ju nevojiten.

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

192 cm

Thellësia

70 cm

Thellësia

74.5 cm

Klasa e energjisë

A++

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Argjend i lëmuar
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

560 L

Vëllimi total neto

501 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

356 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

145 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

36 L
Teknologjitë

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kube akulli me qasje të lehtë

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

6.5 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

SmoothFit

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

Argjend i lëmuar
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A++

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

343 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.94 kWh/day

Niveli i zhurmës

40 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

192 cm

Thellësia

70 cm

Thellësia

74.5 cm

Pesha

86.5 kg

Lartësia e paketuar

200 cm

Gjerësia e paketuar

76 cm

Thellësia e paketuar

90 cm

Pesha e paketuar

93 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët