Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCNE720E3VZXPN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 83.2 cm)

RCNE720E3VZXPN
RCNE720E3VZXPN
RCNE720E3VZXPN
RCNE720E3VZXPN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCNE720E3VZXPN: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 83.2 cm)

Klasa e energjisë A++
Thellësia 83.2 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

HarvestFresh™

Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita

Vitaminat në fruta dhe perime nuk humbasin më në ftohje! Teknologjia 3-ngjyrëshe e HarvestFresh imiton ciklin e diellit 24-orësh brenda rafteve, duke ruajtur vitaminat për një kohë më të gjatë. Kjo teknologji unike brenda raftit tuaj do t'ju lejojë të shijoni ushqime me vlera të mëdha ushqyese dhe një mënyrë jetese më të shëndetshme.

EverFresh+®

Deri në 3x freski më të gjatë

Ushqimet tuaja të freskëta nuk kanë nevojë të shkojnë dëm përsëri. Kontrollet e sakta të temperaturës dhe lagështisë minimizojnë kondensimin në tabaka, duke mbajtur të freskëta frutat dhe perimet tuaja deri në 3 herë më të freskëta në mënyrë që të keni të gjithë përbërësit e shëndetshëm sa herë që ju nevojiten.

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

ProSmart™ Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Nëse frigoriferi juaj është energjik, gurgullues, është koha për të bërë ndryshimin. Falë dizajnit të tij inovativ, Kompresori ProSmart Inverter siguron ftohje më të shpejtë me më pak energji dhe funksionim katër herë më të qetë se sa kompresorët mesatar të frigoriferit. Ai përshtatet më shpejt me lëkundjet e temperaturës, e mban ushqimin të freskët për më shumë kohë dhe kursen në faturat tuaja të energjisë, të gjitha në të njëjtën kohë.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

191.5 cm

Thellësia

83.2 cm

Thellësia

74.7 cm

Energy Efficiency Class

F

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Titanium Inoks

Noise Emission Class

C
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

720 L

Total Volume (l)

615 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

430 L

Frozen Food Storage Volume (l)

185 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

28 L
Teknologjitë

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

FreshGuard

Heqja maksimale e erërave (deri në 90%)

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kube akulli me qasje të lehtë

Numri i sirtareve të ngrirjes

2

Numri i rafteve me pjese mbyllëse

1

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

6 kg
Dizajni

Materiali i brendshëm i murit të pasëm

Çelik i pandryshkur

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Doreza e larjes e ndriçuar

Ngjyra

Titanium Inoks
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

414.28

Daily Energy Consumption (kWh/day)

1.135

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.57

Noise Level (dBA)

41 dBA

Climate Class

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.7

Preservation Time at Power Cut (hours)

14

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

430 L

Frozen Food Storage Volume (l)

185 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

6 kg
Dimensionet & Pesha

Lartësia

191.5 cm

Thellësia

83.2 cm

Thellësia

74.7 cm

Pesha

118 kg

Lartësia e paketuar

202.5 cm

Gjerësia e paketuar

88.7 cm

Thellësia e paketuar

77.1 cm

Pesha e paketuar

128 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët