Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RSSE415M33DSN: Frigorifer (Depo, 359 L)

RSSE415M33DSN
RSSE415M33DSN
RSSE415M33DSN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RSSE415M33DSN: Frigorifer (Depo, 359 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

SlimTank™

Rezervuar uji që kursen hapësirë

Dispanzerët e ujit janë një shtesë e këndshme, por rezervuari i ujit e kufizon hapësirën në derë, gjë që nuk është aspak e këndshme. SlimTank është projektuar të përshtatet nën një raft të rregullt të derës që të mos humbni asnjë kapacitet ruajtjeje. Mund të vendosni ende dy shishe 2.5 L ose çfarëdo tjetër që dëshironi të vendosni në raftet e derës.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Depo

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

367 L

Lartësia

171.4 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Energy Efficiency Class

F

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

Ngjyra

New Silver – ARC 1035

Noise Emission Class

C
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

415 L

Total Volume (l)

367 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

367 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Dizajni

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Doreza hapje e lehtë

Ngjyra

New Silver – ARC 1035
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

148.1

Konsumimi vjetor i energjisë 32 °C

220 kWh/year

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.406

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.629

Noise Level (dBA)

38 dBA

Climate Class

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

367 L

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.183
Dimensionet & Pesha

Lartësia

171.4 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Pesha

58 kg

Lartësia e paketuar

179.4 cm

Gjerësia e paketuar

66.5 cm

Thellësia e paketuar

73 cm

Pesha e paketuar

64 kg