Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

VRR 60314 VW: Fshesë elektrike robot

VRR 60314 VW
VRR 60314 VW
VRR 60314 VW
VRR 60314 VW
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRR 60314 VW: Fshesë elektrike robot

L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Fuqi e lartë thithëse deri në 2000 Pa

Efikasitet i lartë falë fuqisë së lartë thithëse

Mund të zgjidhni midis 4 mënyrave të funksionimit: e heshtur, standard, e fortë dhe maksimale, të cilat i zgjidhni në cilësimet e aplikacionit HomeDirect.

Funksioni i fshirjes

Falë aplikacionit, mund të kontrolloni fshirjen dhe nivelin e lagështisë së dyshemesë.

Roboti Beko është i pajisur me një pajisje fshirëse të ndashme dhe një rezervuar të integruar të përbërë nga 2 elementë: një enë standarde pluhuri me një kapacitet prej 0,4 L dhe një enë shtesë uji me një kapacitet prej 0,3 L.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Battery Capacity

2600 mA

Suction Power (Pascal)

2000 Pa

Kapaciteti

0.5 L

Niveli i zhurmës

65 dBA

Bateri që rimbushet

Lartësia

8 cm

Thellësia

3.2 cm

Thellësia

3.2 cm
Lidhshmëria

Lidhja pa kabllo

Teknologjitë

Water Capacity (mL)

300

Cleaning Area

110 m²

Cleaning history

Yes

Climbing height

1.5 cm

Funskioni i fshirjes

Telekomanda

Sensori i zbulimit të shkëmbit

Mbrojtje e mobiljeve

Vetë-mbushje

Programim

Performanca & Konsumimi

Suction Power (Pascal)

2000 Pa

Lloji i motorit

BLDC

Lloji i baterisë

Jon litiumi

Kapaciteti

0.5 L

Koha e rimbushjes

5 - 6 orë

Indikatori i baterisë

Niveli i zhurmës

65 dBA

Bateri që rimbushet

Rregullimi i energjisë thithëse

Mobile app

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V

Priza

Dizajni

Furçë rrotulluese anësore

Ngjyra

E bardhë
Dimensionet & Pesha

Lartësia

8 cm

Thellësia

3.2 cm

Thellësia

3.2 cm

Pesha

4.2 kg

Lartësia e paketuar

39 cm

Gjerësia e paketuar

13 cm

Thellësia e paketuar

46 cm

Pesha e paketuar

4.21 kg
Çfarë ka në kuti

Stacion i mbushjes

Furçë anësore ekstra

Mbështetje