Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

VRR 70214 VB: Fshesë elektrike robot

VRR 70214 VB
VRR 70214 VB
VRR 70214 VB
VRR 70214 VB
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRR 70214 VB: Fshesë elektrike robot

Koha e operimit/funksionit 150 min
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Navigacion i avancuar me lazer LDS

„Më shumë se 20 sensorë në robot mundësojnë hartimin e dhomës 360° dhe cilësimet e avancuara të pastrimit.

Aplikacioni ju lejon të mësoni përmendësh deri në 5 harta të ndryshme. Gjatë fshesës së parë, roboti do të krijojë një hartë të të gjitha dhomave, të cilat mund t'i kombinoni ose ndani lirisht, përveç kësaj, mund të shënoni zonat e ndaluara, të ashtuquajturat muret virtuale që roboti duhet t'i shmangë për arsye të ndryshme.

Kontroll Wi-Fi përmes aplikacionit celular

Falë aplikacionit të dedikuar HomeDirect, ju keni akses në një numër të madh cilësimesh automatike.

Në aplikacion, mund të krijoni një orar për pastrimin e dhomave individuale dhe të keni akses në historikun e pastrimit dhe shkallën e konsumimit të aksesorëve individualë.

Funksioni i fshirjes

Falë aplikacionit, mund të kontrolloni fshirjen dhe nivelin e lagështisë së dyshemesë.

Roboti Beko është i pajisur me një pajisje fshirëse të ndashme dhe një rezervuar të integruar të përbërë nga 2 elementë: një enë standarde pluhuri me një kapacitet prej 0,4 L dhe një enë shtesë uji me një kapacitet prej 0,3 L.

Kohë e gjatë e punës deri në 2.5 orë

Mënyra e zgjedhur e fuqisë thithëse ndikon në kohën e punës së robotit sipas parimit që fuqia më e lartë e zgjedhur çon në konsum më të shpejtë të baterisë.

Në rastin e robotit Beko, është maksimumi 150 minuta në modalitetin e qetë dhe 70 minuta në modalitetin maksimal dhe 120 minuta e 80 minuta në modalitetin mesatar, standard dhe të fuqishëm.

Fuqi e lartë thithëse prej 2700 Pa

Efikasitet i lartë falë fuqisë së lartë thithëse

Mund të zgjidhni midis 4 mënyrave të funksionimit: e heshtur, standard, e fortë dhe maksimale, të cilat i zgjidhni në cilësimet e aplikacionit HomeDirect.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Battery Capacity

3200 mA

Suction Power (Pascal)

2700 Pa

Kapaciteti

0.4 L

Koha e operimit/funksionit

150 min

Niveli i zhurmës

65 dBA

Bateri që rimbushet

Lartësia

9.5 cm

Thellësia

34.2 cm

Thellësia

34.2 cm

Hartësimi

Lidhshmëria

Lidhja pa kabllo

Teknologjitë

Barrierë e murit virtual

Water Capacity (mL)

300

Cleaning Area

130 m²

Multiple maps

Yes

Area cleaning

Yes

Cleaning history

Yes

Room learning

Yes

Climbing height

2 cm

Funskioni i fshirjes

Telekomanda

Muri virtual

Sensori i zbulimit të shkëmbit

Mbrojtje e mobiljeve

Funksioni goditje (Sensori Lidar)

Vetë-mbushje

Programim

Performanca & Konsumimi

Suction Power (Pascal)

2700 Pa

Lloji i motorit

BLDC

Lloji i baterisë

Jon litiumi

Koha e operimit/funksionit

150 min

Kapaciteti

0.4 L

Koha e rimbushjes

4 - 5 orë

Indikatori i baterisë

Niveli i zhurmës

65 dBA

Bateri që rimbushet

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V

Priza

Dizajni

Furçë rrotulluese anësore

Ngjyra

E zezë
Dimensionet & Pesha

Lartësia

9.5 cm

Thellësia

34.2 cm

Thellësia

34.2 cm

Pesha

4.47 kg

Lartësia e paketuar

14.5 cm

Gjerësia e paketuar

51 cm

Thellësia e paketuar

42 cm

Pesha e paketuar

5.54 kg
Çfarë ka në kuti

Stacion i mbushjes

Furçë anësore ekstra

Mbështetje