Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

MOB20231BG: Mikrovalë montuese (800 W, 20 L)

MOB20231BG
shadow

Drag image left & right to rotate.

MOB20231BG: Mikrovalë montuese (800 W, 20 L)

Fuqia maksimale e mikrovalës 800 W
Kapaciteti i hapësirës 20
Lloji i produktit Furrë/Mikrovalë
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Power
Energjia
0

Karakteristikat

Dritë e brendshme

Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet

Diferenca mes 30 sekondave dhe një minute mund të jetë e madhe kur bëni ushqim në mikrovalë. Drita e brendshme do të thotë që ju mund të shihni se si gatuhet ushqimi juaj dhe të mos mendoni nëse pjata juaj do të ziejë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Furrë/Mikrovalë

Fuqia maksimale e mikrovalës

800 W

Numri i niveleve të energjisë

5

Kohëmatës

Dixhitale

Kapaciteti i hapësirës

20

Lloj i përshtatshëm

Montues

Lartësia

38.2 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

34.3 cm

Ngjyra

E zezë
Karakteristikat & funksionet

Fuqia maksimale e mikrovalës

800 W

Numri i niveleve të energjisë

5

Shkrirje

Shkrirje me peshë automatike

Startim i shpejtë

Gatim automatik

Numri i funksioneve të gatimit automatik

8

Kohëmatës

Dixhitale

Ndriçim

Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet

Lloji i hapjes së derës

Sensori i prekjes

Madhësia e platformës rrotulluese

245 mm

Mbrojtje nga fëmijët

Kapaciteti

Kapaciteti i hapësirës

20
Performanca & Konsumimi

Energjia

1250 W

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Priza

Dimensionet & Pesha

Lartësia

38.2 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

34.3 cm

Pesha

13.11 kg

Lartësia e paketuar

32.9 cm

Gjerësia e paketuar

38.6 cm

Thellësia e paketuar

51.6 cm

Pesha e paketuar

14.1 kg

Mbështetje