Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

MGB25333X: Mikrovalë montuese (900 W, 25 L)

MGB25333X
shadow

Drag image left & right to rotate.

MGB25333X: Mikrovalë montuese (900 W, 25 L)

Fuqia maksimale e mikrovalës 900 W
Kapaciteti i hapësirës 25
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Power
Energjia
0

Karakteristikat

Pjekja me mikrovalë

Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

Nëse akoma nuk besoni se mikrovalet mund të bëjnë më shumë sesa thjesht të ngrohni mbetjet e ushqimit, njihuni me pjekjen me mikrovalë. Pjekja me mikrovalë ju lejon të shtoni atë fundin e shijshëm krokant, ngjyrë kafe në pjatat tuaja të preferuara të peshkut, pulës, mishit ose perimeve. Tani mund të merrni atë aromë të freskët të pjekjes me mikrovalë!

Dritë e brendshme

Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet

Diferenca mes 30 sekondave dhe një minute mund të jetë e madhe kur bëni ushqim në mikrovalë. Drita e brendshme do të thotë që ju mund të shihni se si gatuhet ushqimi juaj dhe të mos mendoni nëse pjata juaj do të ziejë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Furrë/Mikrovalë me skarë

Fuqia maksimale e mikrovalës

900 W

Numri i niveleve të energjisë

5

Skarë

Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

Fuqia e skarës

1000 W

Kohëmatës

Dixhitale

Kapaciteti i hapësirës

25

Lloj i përshtatshëm

Montues

Lartësia

38.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

39.2 cm

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Karakteristikat & funksionet

Fuqia maksimale e mikrovalës

900 W

Numri i niveleve të energjisë

5

Skarë

Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

Fuqia e skarës

1000 W

Shkrirje

Shkrirje me peshë automatike

Startim i shpejtë

Gatim automatik

Numri i funksioneve të gatimit automatik

8

Kohëmatës

Dixhitale

Ndriçim

Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet

Lloji i hapjes së derës

Hapje anësore - Buton

Madhësia e platformës rrotulluese

315 mm

Mbrojtje nga fëmijët

Kapaciteti

Kapaciteti i hapësirës

25
Performanca & Konsumimi

Energjia

1450 W

Tensioni

240 V

Frekuenca

50 Hz

Priza

Dimensionet & Pesha

Lartësia

38.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

39.2 cm

Dimensionet e hapsirës - Dollap montues (W×D×H) (mm)

560×500×380

Pesha

18.56 kg

Lartësia e paketuar

46.6 cm

Gjerësia e paketuar

65.3 cm

Thellësia e paketuar

50 cm

Pesha e paketuar

20.5 kg

Mbështetje