Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Pajisje gatimit

rezultati (29)

FSS66000GW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm) FSS66000GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67310GX

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE67310GX
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320DXT

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320DXT
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS56000W

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm) FSS56000W

FSE64320DS

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64320DS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64320DW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64320DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE56000GW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 50 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 50 cm) FSE56000GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS66001GW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm) FSS66001GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GSS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GSS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67100GWS

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE67100GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS54010DW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm) FSS54010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64010DW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSM67320GXS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GXS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67300GWS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67300GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GWS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
rezultati (29)