Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HILM 64120 S: Pllakë montuese (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

HILM 64120 S
HILM 64120 S
HILM 64120 S
HILM 64120 S
shadow

Drag image left & right to rotate.

HILM 64120 S: Pllakë montuese (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

Lloji i pllakës Karburant i dyfishtë
Numri i niveleve të gatimit 6
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Gjithsej Gjithsej Gjithsej Gjithsej Gjithsej
Gas Power
Gjithsej Energji gazi
0
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Gas Burners
Numri i Ndezës me gaz
0
Gjithsej Gjithsej Gjithsej Gjithsej Gjithsej
Electric Power
Gjithsej Energji elektrike
0
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Electric Zones
Numri i Zonat elektrike
0

Karakteristikat

Ndezës gazi me efiçencë të lartë

Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit

Mos lejoni që një ditë e ngarkuar t'ju kushtojë një ushqim të shëndetshëm. Tani mund të gatuani çdo ushqim më shpejt dhe në mënyrë më efikase në tavë. Ndezësit e gazit me efikasitet të lartë përdorin më pak gaz dhe gatuajnë më shpejt sesa ndezësit standardë. Kështu që edhe kur nuk keni kohë, mund të vendosni shpejt ushqimet tuaja të preferuara në tryezë

Siguria e gazit

Ndërprerja automatike e gazit

Është e lehtë për një flakë të shuhet kur nuk jeni përreth, duke lëshuar gaz të rrezikshëm në shtëpi. Opsioni i Sigurisë së Gazit do të detektojë kur një flakë e ndezjes shuhet nga një tenxhere me një valë të tepërt ose nga një shpërthim i erës, dhe mbyll furnizimin me gaz. Pa rrjedhje, pa shqetësime.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Gjerësia

60 cm

Lartësia

4.6 cm

Thellësia

53 cm

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Zona vitroqeramike

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit

Numri i niveleve të gatimit

6

Fuqia totale e gazit

2750 W

Fuqia totale elektrike

2900 W

Ngjyra

E zezë

Lloji i gazit

NG

Opsioni i llojit të konvertimit të gazit

LPG
Teknologjitë

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Lloji i gazit

NG

Ngjyra

E zezë

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit

Lloji i ndezjes

Ndezje e integruar
Dizajni

Projektimi i pllakave ndezëse

Qelq

Lloji i mbështetjes së tiganit

Mbështetje e tiganit nga smalti
Detajet e zonës së gatimit

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Zona vitroqeramike

Numri i niveleve të gatimit

6

Zona e majtë e përparme

Ø180 mm - 1800 W

Zona e djathtë e përparme

1 kW

Zona e majtë e pasme

Ø140 mm - 1200 W

Zona e djathtë e prapme

1.75 kW

Numri i ndezsve të gazit

2

Numri i zonave elektrike

2
Siguria

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Pajisja e sigurisë së gazit për pllakat ndezëse

Ndërprerja automatike e gazit
Performanca & Konsumimi

Fuqia totale e gazit

2750 W

Fuqia totale elektrike

2900 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Priza

Dimensionet & Pesha

Lartësia

4.6 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

53 cm

Pesha

8.8 kg

Lartësia e paketuar

18 cm

Gjerësia e paketuar

67 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

9.7 kg

Dimensionet e hapësirës (H×W×D) (mm)

h×560×490