Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

WUE7536XA: Rrobalarëse jomontuese (7 kg, 1000 rpm)

WUE7536XA
WUE7536XA
WUE7536XA
WUE7536XA
shadow

Drag image left & right to rotate.

WUE7536XA: Rrobalarëse jomontuese (7 kg, 1000 rpm)

Klasa e energjisë 10% më efikase se A+++
Niveli i zhurmës së larjes 55 dBA
Niveli i zhurmës së rrotullimit 72 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Spin Speed
Shpejtësia e rrotullimit
0

Karakteristikat

Motori ProSmart™ Inverter

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që lani rrobat. Falë dizajnit të motorit pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. Gjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësja juaj pa e dëmtuar buxhetin tuaj mujor.

Programi StainExpert™

Pastrim i njollave për 24 lloje njollash

Vini mënjanë uthullën e bardhë, lëngun e limonit dhe sapunin e larjes së enëve. Ato i përkasin kuzhinës dhe rrobat tuaja me njolla i përkasin një rrobalarëse me Programin StainExpert. Pavarësisht nëse është kafe, salcë, çokollatë, makiazh apo gjak, StainExpert ™ është krijuar posaçërisht për të hequr 24 lloje të ndryshme njollash kështu që nuk do të duhet të paratrajtoni më asnjë njollë.

Programi Xpress Super Shkurt 14 Min

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Jo të gjitha rrobat kërkojnë larje intensive. Ndonjëherë, një larje e shpejtë do të kryejë punën me sukses. Programi Xpress Super Short 14 Min ju lejon të lani deri në 2 kg rroba në vetëm 14 minuta. 2 kg mund të mos tingëllojë shumë por kjo është si 20 bluza! Kjo është më se e mjaftueshme për të dalë jashtë në natyrë.

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

7 kg

Klasa e energjisë

10% më efikase se A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1000 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

55 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

72 dBA

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

49 cm

Teknologji me avull

SteamCure

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Bluetooth

Programi i shkarkimit 1

Programi Të përziera

Programi i shkarkimit 2

Programi Perde

Programi i shkarkimit 3

Programi Veshje të brendshme

Programi i shkarkimit 4

Programi Lodra prej pelushi

Programi i shkarkimit 5

Programi Peshqirë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk

Programi 2

Programi Pambuk Eko

Programi 3

Programi Sintetikë

Programi 4

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Programi 5

Programi Rroba të leshta/Larje me dorë

Programi 6

Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë

Programi 7

Programe të shkarkimit

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Shpëlarje

Programi 10

Programi Larje e rrobave të errëta/Xhinse

Programi 11

Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji

Programi 12

Pastrim i njollave për 24 lloje njollash

Programi 13

Programi Hygiene+

Programi 14

Programi Veshje të poshtme

Programi 15

Programi Këmisha
Funksionet

Funksioni 1

Paralarje

Funksioni 2

Avull

Funksioni 3

Deri në 55% pastrim më të shpejtë

Funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 1

Pastrimi I kazanit

Nën-funksioni 2

Ekstra rrotullim

Nën-funksioni 4

Bluetooth

Sub-Function 6

Anticrease+
Teknologjitë

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Teknologji me avull

SteamCure

OptiSense

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Derë XL

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

7 kg

Klasa e energjisë

10% më efikase se A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1000 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

55 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

72 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

156 kWh

Konsumi vjetor i ujit (L/vit)

9899 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

49 cm

Pesha

56 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

51.5 cm

Pesha e paketuar

57 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit