Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

WUE 7636 XCM: Rrobalarëse jomontuese (7 kg, 1200 rpm)

WUE 7636 XCM
WUE 7636 XCM
WUE 7636 XCM
shadow

Drag image left & right to rotate.

WUE 7636 XCM: Rrobalarëse jomontuese (7 kg, 1200 rpm)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës së larjes 57 dBA
Niveli i zhurmës së rrotullimit 74 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Spin Speed
Shpejtësia e rrotullimit
0

Karakteristikat

Programi StainExpert™

Pastrim i njollave për 24 lloje njollash

Vini mënjanë uthullën e bardhë, lëngun e limonit dhe sapunin e larjes së enëve. Ato i përkasin kuzhinës dhe rrobat tuaja me njolla i përkasin një rrobalarëse me Programin StainExpert. Pavarësisht nëse është kafe, salcë, çokollatë, makiazh apo gjak, StainExpert ™ është krijuar posaçërisht për të hequr 24 lloje të ndryshme njollash kështu që nuk do të duhet të paratrajtoni më asnjë njollë.

Programi Xpress Super Shkurt 14 Min

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Jo të gjitha rrobat kërkojnë larje intensive. Ndonjëherë, një larje e shpejtë do të kryejë punën me sukses. Programi Xpress Super Short 14 Min ju lejon të lani deri në 2 kg rroba në vetëm 14 minuta. 2 kg mund të mos tingëllojë shumë por kjo është si 20 bluza! Kjo është më se e mjaftueshme për të dalë jashtë në natyrë.

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Programi Daily Express

Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min

Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. Lavanderia juaj do të përfundojë përpara se të mbaroni atë komedi gjysmë ore që keni dashur të kapni.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

7 kg

Energy Efficiency Class

D

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

57 dBA

Spinning Noise Level

74 dBA

ProSmart Inverter Motor

Orca

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

49 cm

Teknologji me avull

SteamCure

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

Manhattan I hirtë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Bluetooth

Programi i shkarkimit 1

Programi Të përziera

Programi i shkarkimit 2

Programi Perde

Programi i shkarkimit 3

Programi Veshje të brendshme

Programi i shkarkimit 4

Programi Lodra prej pelushi

Programi i shkarkimit 5

Programi Peshqirë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk

Programi 2

Eco 40-60

Programi 3

Programi Sintetikë

Programi 4

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Programi 5

Programi Rroba të leshta/Larje me dorë

Programi 6

Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë

Programi 7

Programe të shkarkimit

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Shpëlarje

Programi 10

Programi Larje e rrobave të errëta/Xhinse

Programi 11

Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji

Programi 12

Pastrim i njollave për 24 lloje njollash

Programi 13

Programi Hygiene+

Programi 14

Programi Veshje të poshtme

Programi 15

Programi Këmisha
Funksionet

Funksioni 1

Paralarje

Funksioni 2

Avull

Funksioni 3

Deri në 55% pastrim më të shpejtë

Funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 1

Pastrimi I kazanit

Nën-funksioni 2

Ekstra rrotullim

Nën-funksioni 4

Bluetooth

Sub-Function 6

Anticrease+
Teknologjitë

ProSmart Inverter Motor

Orca

Teknologji me avull

SteamCure

OptiSense

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Derë XL

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

Manhattan I hirtë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

7 kg

Energy Efficiency Class

D

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

57 dBA

Spinning Noise Level

74 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

173 kWh

Konsumi vjetor i ujit (L/vit)

10339 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Water Consumption

44 L

Energy Consumption

69 kWh

Spinning Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

49 cm

Pesha

58 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

51.5 cm

Pesha e paketuar

59 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit

Mbështetje