Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HTE 7616 X0: Rrobalarëse/Tharëse jomontuese (7 kg / 4 kg, 1200 rpm)

HTE 7616 X0
HTE 7616 X0
HTE 7616 X0
HTE 7616 X0
shadow

Drag image left & right to rotate.

HTE 7616 X0: Rrobalarëse/Tharëse jomontuese (7 kg / 4 kg, 1200 rpm)

Klasa e energjisë B
Niveli i zhurmës së larjes 55 dBA
Niveli i zhurmës së tharjes 66
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Washing Capacity
Kapaciteti i larjes
0

Karakteristikat

Motori ProSmart™ Inverter

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që lani dhe thani rrobat tuaja. Falë dizajnit të motorit pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. Gjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësja juaj pa e dëmtuar buxhetin tuaj mujor.

Programi Wash&Wear®

1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë

Keni një orë deri në atë takim të rëndësishëm ose një takim të parë premtues, por nuk keni asgjë të pastër për tu veshur? Kjo është gjithë koha që ju nevojitet për të larë dhe tharë 1 kg rroba me Programin Wash&Wear®. Tani mund të keni një veshje të plotë gati për t’u veshur brenda një ore.

Programi Hygiene+Wash&Dry

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Njerëzit me alergji e dinë shumë mirë që disa marimangat dhe bakteret mund të qëndrojnë në rroba edhe pas larjes. Programi Higjienë + Larje& Tharje bashkon kontrollet e ndjeshme të temperaturës me cikle shtesë shpëlarjeje dhe rrotullimesh për t'u siguruar që këto mikroorganizma janë hequr nga rrobat. Duke punuar në një interval prej 20 ° C deri 90 ° C, cikli 60 ° C është aprovuar nga Allergy UK për të eleminuar 99.9% të alergjenëve.

Programi DrumClean+

Kazan i pastër dhe e freskët

Pasi ta keni përdorur rrobalarësen mjaftueshëm herë, kazani fillon të ketë aromë nga lagështia. Programi DrumClean + i mundësuar nga teknologjia AirTherapy® qarkullon ajër shtesë të ngrohtë për të hequr aromat dhe për të pastruar thellë kazanin. Mos harroni, një kazan i pastër do të thotë rroba më të pastra, cikël pas cikli.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

7 kg

Kapaciteti i tharjes

4 kg

Energy Efficiency Class

E

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

55 dBA

Spinning Noise Level

76 dBA

Niveli i zhurmës së tharjes

66

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

50 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Bluetooth

Programi i shkarkimit 1

Programi Të përziera

Programi i shkarkimit 2

Programi Veshje të jashtme / Sportive

Programi i shkarkimit 3

Programi Larje e rrobave të errëta/ Xhinse

Programi i shkarkimit 4

Programi Peshqirë

Programi i shkarkimit 5

Programi Veshje të brendshme
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk

Programi 2

Eco 40-60

Programi 3

Programi Sintetikë

Programi 4

Programi Rroba të leshta/Larje me dorë

Programi 5

Programi Ekspres ditorë/ Ekspres Super shkurtë 14 min

Programi 6

Programi Veshje të poshtme

Programi 7

Programi Shkarkim

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Shpëlarje

Programi 10

Programi Këmisha

Programi 11

Programi Pambuk Larje & Tharje

Programi 12

Programi Sintetikë Larje & Tharje

Programi 13

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Programi 14

Programi Larje & Tharje 4kg

Programi 15

1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
Funksionet

Funksioni 1

Paralarje

Funksioni 2

Fast+

Funksioni 3

Tharje

Funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 1

Kazan i pastër dhe e freskët

Nën-funksioni 2

SteamCure

Nën-funksioni 3

Mbrojtje nga fëmijët

Nën-funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 5

AntiCrease+
Teknologjitë

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
Dizajni

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

7 kg

Kapaciteti i tharjes

4 kg

Energy Efficiency Class

E

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

55 dBA

Spinning Noise Level

76 dBA

Niveli i zhurmës së tharjes

66

Lloji i tharjes

Kondensimi i ujit

Konsumi vjetor i energjisë për larje (kWh/year)

168 kWh

Larje & Tharje Konsumi vjetor i energjisë (kWh/year)

1134 kWh

Larje & Tharje Konsumi vjetor i ujit (L/year)

17800 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Spinning Efficiency Class

B

Water Consumption

46 L

Energy Consumption

265 kWh

Spinning Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

50 cm

Pesha

62 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

53.5 cm

Pesha e paketuar

63 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit