Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HTV 8736 XS0: Rrobalarëse/Tharëse jomontuese (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

HTV 8736 XS0
HTV 8736 XS0
HTV 8736 XS0
HTV 8736 XS0
shadow

Drag image left & right to rotate.

HTV 8736 XS0: Rrobalarëse/Tharëse jomontuese (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Klasa e energjisë A
Niveli i zhurmës së larjes 57 dBA
Niveli i zhurmës së tharjes 64 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Washing Capacity
Kapaciteti i larjes
0

Karakteristikat

Motori ProSmart™ Inverter

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që lani dhe thani rrobat tuaja. Falë dizajnit të motorit pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. Gjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësja juaj pa e dëmtuar buxhetin tuaj mujor.

Programi Wash&Wear®

1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë

Keni një orë deri në atë takim të rëndësishëm ose një takim të parë premtues, por nuk keni asgjë të pastër për tu veshur? Kjo është gjithë koha që ju nevojitet për të larë dhe tharë 1 kg rroba me Programin Wash&Wear®. Tani mund të keni një veshje të plotë gati për t’u veshur brenda një ore.

Programi Hygiene+Wash&Dry

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Njerëzit me alergji e dinë shumë mirë që disa marimangat dhe bakteret mund të qëndrojnë në rroba edhe pas larjes. Programi Higjienë + Larje& Tharje bashkon kontrollet e ndjeshme të temperaturës me cikle shtesë shpëlarjeje dhe rrotullimesh për t'u siguruar që këto mikroorganizma janë hequr nga rrobat. Duke punuar në një interval prej 20 ° C deri 90 ° C, cikli 60 ° C është aprovuar nga Allergy UK për të eleminuar 99.9% të alergjenëve.

Programi DrumClean+

Kazan i pastër dhe e freskët

Pasi ta keni përdorur rrobalarësen mjaftueshëm herë, kazani fillon të ketë aromë nga lagështia. Programi DrumClean + i mundësuar nga teknologjia AirTherapy® qarkullon ajër shtesë të ngrohtë për të hequr aromat dhe për të pastruar thellë kazanin. Mos harroni, një kazan i pastër do të thotë rroba më të pastra, cikël pas cikli.

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

8 kg

Kapaciteti i tharjes

5 kg

Klasa e energjisë

A

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1400 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

57 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

77 dBA

Niveli i zhurmës së tharjes

64 dBA

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Bluetooth

Programi i shkarkimit 1

Programi Të përziera

Programi i shkarkimit 2

Programi Veshje të jashtme / Sportive

Programi i shkarkimit 3

Programi Larje e rrobave të errëta/ Xhinse

Programi i shkarkimit 4

Programi Peshqirë

Programi i shkarkimit 5

Programi Veshje të brendshme
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk

Programi 2

Programi Pambuk Eko

Programi 3

Programi Sintetikë

Programi 4

Programi Rroba të leshta/Larje me dorë

Programi 5

Programi Ekspres ditorë/ Ekspres Super shkurtë 14 min

Programi 6

Programi Veshje të poshtme

Programi 7

Programi Shkarkim

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Shpëlarje

Programi 10

Programi Këmisha

Programi 11

Programi Pambuk Larje & Tharje

Programi 12

Programi Sintetikë Larje & Tharje

Programi 13

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Programi 14

Programi Larje & Tharje 5 kg

Programi 15

1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
Funksionet

Funksioni 1

Paralarje

Funksioni 2

Fast+

Funksioni 3

Tharje

Funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 1

Kazan i pastër dhe e freskët

Nën-funksioni 2

SteamCure

Nën-funksioni 3

Mbrojtje nga fëmijët

Nën-funksioni 4

Bluetooth

Nën-funksioni 5

AntiCrease+
Teknologjitë

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

8 kg

Kapaciteti i tharjes

5 kg

Klasa e energjisë

A

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1400 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

57 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

77 dBA

Niveli i zhurmës së tharjes

64 dBA

Lloji i tharjes

Kondensimi i ujit

Konsumi vjetor i energjisë për larje (kWh/year)

152 kWh

Larje & Tharje Konsumi vjetor i energjisë (kWh/year)

1088 kWh

Larje & Tharje Konsumi vjetor i ujit (L/year)

15600 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Pesha

69 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

70 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit