Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DG 8540 SX: Rrobatharëse (Hybrid 2.0, 8 kg)

DG 8540 SX
DG 8540 SX
DG 8540 SX
shadow

Drag image left & right to rotate.

DG 8540 SX: Rrobatharëse (Hybrid 2.0, 8 kg)

Klasa e energjisë A+++
Teknologjia e tharjes Hybrid 2
Sensori Tharje OptiSense
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Noise Level
Niveli i zhurmës
0

Karakteristikat

Motori ProSmart™ Inverter

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që thani rrobat. Falë dizajnit të motorit pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. Gjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësja juaj pa e dëmtuar buxhetin tuaj mujor.

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Programi i heshtur

Më pak zhurmë, shtëpi më e qetë

Puna e tharëses ndërsa foshnja është në gjumë është një situatë humbje-humbje, ose zgjimi i foshnjës ose rrobat nuk thahen. Ose, ka qenë kështu dikur. Programi i heshtur ju lejon juve dhe familjes tuaj të bëni një pushim të qetë gjatë natës ndërsa tharësja funksionon me një zhurmë pak mbi atë të pëshpëritjes.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Klasa e energjisë

A+++

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Teknologjia e tharjes

Hybrid 2.0

Sensori Tharje

OptiSense

Niveli i zhurmës

64 dBA

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

60.9 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Cottons

Programi 2

Programi Pambuk Eko Thatë

Programi 3

Synthetics

Programi 4

Programi Xhinse

Programi 5

GentleCare Programme

Programi 6

Programi Të leshta

Programi 7

Më pak zhurmë, shtëpi më e qetë

Programi 8

Programi Varëse rrobash e thatë / E thatë me kohë të caktuar

Programi 9

Programi Mbulesa/Veshje të poshtme

Programi 10

Hygienic Refresh

Programi 11

Hygienic Drying

Programi 12

Programi Këmisha 30 min

Programi 13

Programi Veshje të jashtme / Sportive

Programi 14

Programi Të përziera

Programi 15

5kg@1hour
Funksionet

Funksioni 1

Niveli i thatësisë

Funksioni 2

Drum Light
Teknologjitë

Teknologjia e tharjes

Hybrid 2.0

ProSmart Inverter Motor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Filtri bashkues

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lokacioni i Rezervuarit të ujit

Lartë

Drita e kazanit

DC LED

Lloji i derës

Transparent -reversible-w cover

Materiali I kazanit të brendshëm

Çelik i pandryshkur

Kullimi direkt

Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+++

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Niveli i zhurmës

64 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

176.8 kWh

Sensori Tharje

OptiSense

Tensioni

230 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Veprimi i kundërt i kazanit

Dimensionet & Pesha

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

60.9 cm

Pesha

42.5 kg

Lartësia e paketuar

88.5 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

63 cm

Pesha e paketuar

43.5 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Opsioni Bllokim për fëmijë

Indikator Mbushjes së rezervuarit të ujit

Treguesi i pastrimit të filtrit

Treguesi i pastrimit të kondensatorit

Sinjali i përfundimit të ciklit