Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DB 7111 PA: Rrobatharëse (Kondensator, 7 kg)

DB 7111 PA
DB 7111 PA
shadow

Drag image left & right to rotate.

DB 7111 PA: Rrobatharëse (Kondensator, 7 kg)

Klasa e energjisë B
Teknologjia e tharjes Kondensator
Sensori Tharje Po
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Noise Level
Niveli i zhurmës
0

Karakteristikat

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Klasa e energjisë

B

Kapaciteti i tharjes

7 kg

Teknologjia e tharjes

Kondensator

Sensori Tharje

Niveli i zhurmës

65 dBA

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

56.8 cm

Lloji i ekranit

LED

Larje e vonuar

3 Nivele (3h / 6h / 9h)

Ngjyra

E bardhë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk Hekur Thatë

Programi 2

Programi Pambuk Eko Thatë

Programi 3

Programi Dollapi i thatë i pambukut

Programi 4

Programi Pambuk Ekstra Thatë

Programi 5

Programi Sintetikë Hekur Thatë

Programi 6

Programi i thatë i dollapit sintetik

Programi 7

Programi Xhinse

Programi 8

Programi Rifreskim I rrobave të leshta

Programi 9

30 min

Programi 10

10 min

Programi 11

Programi Veshje të jashtme / Sportive

Programi 12

Programi Të përziera

Programi 13

Programi Hygiene+

Programi 14

Programi Këmisha 30 min

Programi 15

Programi Xkspres Super Shkurt 14 min
Teknologjitë

Teknologjia e tharjes

Kondensator
Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë

Lokacioni i Rezervuarit të ujit

Poshtë

Lloji i derës

I errët
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

B

Kapaciteti i tharjes

7 kg

Niveli i zhurmës

65 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

504.2 kWh

Sensori Tharje

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Veprimi i kundërt i kazanit

No
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

56.8 cm

Pesha

32.5 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

58.5 cm

Pesha e paketuar

33.5 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Opsioni Bllokim për fëmijë

Indikator Mbushjes së rezervuarit të ujit

Treguesi i pastrimit të filtrit

Treguesi i pastrimit të kondensatorit

Sinjali i përfundimit të ciklit