Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DS 8139 TX: Rrobatharëse (Kondensator, 8 kg)

DS 8139 TX
DS 8139 TX
shadow

Drag image left & right to rotate.

DS 8139 TX: Rrobatharëse (Kondensator, 8 kg)

Klasa e energjisë B
Teknologjia e tharjes Kondensator
Sensori Tharje OptiSense
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Noise Level
Niveli i zhurmës
0

Karakteristikat

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Klasa e energjisë

B

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Teknologjia e tharjes

Kondensator

Sensori Tharje

OptiSense

Niveli i zhurmës

65 dBA

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

58.9 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Cottons

Programi 2

Programi Pambuk Eko Thatë

Programi 3

Synthetics

Programi 4

Programi Të përziera

Programi 5

Programi Peshqirë

Programi 6

GentleCare Programme

Programi 7

Sports (Goretex)

Programi 8

Programi Freski

Programi 9

Programi Varëse rrobash e thatë / E thatë me kohë të caktuar

Programi 10

Programi Xhinse

Programi 11

Outdoor

Programi 12

Programi Ditor

Programi 13

Programi Këmisha 30 min

Programi 14

Programi Xkspres Super Shkurt 14 min

Programi 15

Programi Hygiene+
Funksionet

Funksioni 1

Niveli i thatësisë

Funksioni 2

Drum Light

Funksioni 3

Service
Teknologjitë

Teknologjia e tharjes

Kondensator
Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lokacioni i Rezervuarit të ujit

Lartë

Drita e kazanit

DC LED

Lloji i derës

Transparent-irreversible-w/o cover

Materiali I kazanit të brendshëm

Çelik i pandryshkur

Kullimi direkt

Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

B

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Niveli i zhurmës

65 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

561.1 kWh

Sensori Tharje

OptiSense

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Veprimi i kundërt i kazanit

Dimensionet & Pesha

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

58.9 cm

Pesha

33.5 kg

Lartësia e paketuar

88.5 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

34.5 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Opsioni Bllokim për fëmijë

Indikator Mbushjes së rezervuarit të ujit

Treguesi i pastrimit të filtrit

Treguesi i pastrimit të kondensatorit

Sinjali i përfundimit të ciklit