Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DS 8439 TX: Rrobatharëse (Pompa e nxehtësisë, 8 kg)

DS 8439 TX
DS 8439 TX
DS 8439 TX
shadow

Drag image left & right to rotate.

DS 8439 TX: Rrobatharëse (Pompa e nxehtësisë, 8 kg)

Klasa e energjisë A++
Teknologjia e tharjes Pompa e nxehtësisë
Sensori Tharje OptiSense
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Drying Capacity
Kapaciteti i tharjes
0
Noise Level
Niveli i zhurmës
0

Karakteristikat

EcoGentle™

Tharje perfekte, pa derdhje të ngjyrave

Keni pasur zakon të visheni me të gjitha ngjyrat, por veshjet tuaja janë zbehur. Çfare ka ndodhur? Oh, ka ndodhur tharësja. Tani ekziston teknologjia EcoGentle, e cila ruan ngjyrën e rrobave falë teknologjisë së saj inovative të tharjes. Tharja standarde e kondensatorit funksionon së bashku me një sistem të kondicionimit të ajrit për të trajtuar rrobat më butësisht dhe për ta bërë tharësen tuaj më efikase në energji.

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Klasa e energjisë

A++

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Teknologjia e tharjes

Tharje perfekte, pa derdhje të ngjyrave

Sensori Tharje

OptiSense

Niveli i zhurmës

65 dBA

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

58.9 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Cottons

Programi 2

Programi Pambuk Eko Thatë

Programi 3

Synthetics

Programi 4

Programi Të përziera

Programi 5

Programi Peshqirë

Programi 6

GentleCare Programme

Programi 7

Programi Ditor

Programi 8

Programi Varëse rrobash e thatë / E thatë me kohë të caktuar

Programi 9

Programi Xhinse

Programi 10

Programi Veshje të jashtme / Sportive

Programi 11

Programi Mbulesa/Veshje të poshtme

Programi 12

Programi Këmisha 30 min

Programi 13

Programi Xkspres Super Shkurt 14 min

Programi 14

Hygienic Drying

Programi 15

Hygienic Refresh
Funksionet

Funksioni 1

Niveli i thatësisë

Funksioni 2

Drum Light
Teknologjitë

Teknologjia e tharjes

Tharje perfekte, pa derdhje të ngjyrave

Filtri bashkues

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lokacioni i Rezervuarit të ujit

Lartë

Drita e kazanit

DC LED

Lloji i derës

Transparent-irreversible-w/o cover

Materiali I kazanit të brendshëm

Çelik i pandryshkur

Kullimi direkt

Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A++

Kapaciteti i tharjes

8 kg

Niveli i zhurmës

65 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

234.6 kWh

Sensori Tharje

OptiSense

Tensioni

230 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Veprimi i kundërt i kazanit

Dimensionet & Pesha

Lartësia

84.6 cm

Thellësia

59.7 cm

Thellësia

58.9 cm

Pesha

42.5 kg

Lartësia e paketuar

88.5 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

43.5 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Opsioni Bllokim për fëmijë

Indikator Mbushjes së rezervuarit të ujit

Treguesi i pastrimit të filtrit

Treguesi i pastrimit të kondensatorit

Sinjali i përfundimit të ciklit