Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Sa është e gjatë zorra e zbrazjes në enëlarësen time Beko?
Zorrët e enëlarëses Beko jane të gjata 1.5 m.
Si të nivelizoj enëlarësen time?

Enëlarësja duhet të qëndrojë e nivelizuar dhe e ekuilibruar mirë në këmbët e veta për të punuar në mënyrë adekuate. Provoni të lëkundni pajisjen nga njëra anë në tjetrën dhe para-mbrapa. Nëse dridhet shumë, dyshemeja juaj ose këmbët e pajisjes nuk janë të barabarta. 

 

Përdorni një nivelizues për të kontrolluar ekuilibrin e pajisjes. Nëse nuk është në rregull, përshtatni këmbët duke rrotulluar bulonat nën pajisjes. Rrotulloni këmbët në drejtim të akrepave të orës dhe në drejtim të kundërt të akreave të orës derisa qëndrojnë në nivel të rrafshët me dyshemenë. Shtrëngoni të gjitha bulonat përsëri me dorë.  

Artikujt