Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Në çfarë lartësie mbi pllakën për zierje mund ta vendosi aspiratorin? Cila është distanca minimale në mes të pllakës për zierje dhe aspiratorit?

Aspiratori duhet të instalohet në lartësi të caktuar mbi pllakën për zierje. Distanca varet nga shpejtësia e ekstraktimit të aspiratorit tuaj dhe dimensioneve të kuzhinës dhe pllakës për zierje. Distanca e rekomanduar në mes të sipërfaqes së pllakës për zierje dhe pjesës më të ulët të aspiratorit është 50 cm për sobat elektrike dhe 65 cm për pllakat për zierje me gaz dhe pllakat për zierje të cilat përdorin dy burime të energjisë. Nëse aspiratorin e instaloni në lartësi më të madhe, nuk do të mund të nxjerrë yndyrën, avullin dhe tymin nga pllaka për zierje në mënyrë efikase.

 

Për më shumë informacione rreth mënyrës së instalimit të pajisjes konsultoni udhëzimin për përdorim. Nëse nuk mund të gjeni udhëzimin, shkarkojeni këtu duke e shënuar numrin e modelit të produktit.