Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (2)

FCM1321W

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë) FCM1321W
  • Aroma Selection: Kafe më e pasur, më intensive
  • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CFM6350I

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë) CFM6350I
  • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (2)