Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CFM6350I: Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

CFM6350I
CFM6350I
CFM6350I
shadow

Drag image left & right to rotate.

CFM6350I: Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Kapaciteti i gotës 10
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0

Karakteristikat

Ndalues i rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Jeni lodhur duke pritur derisa kafeja të mbarojë filtrimin në mëngjes? Funksioni i ndalimit të rrjedhjes do të thotë që ju të mund të pini ato pikat e para para se ta lini aparatin të përfundojë kafenë tuaj. Ju mund të ndërpritni rrjedhjen në çdo kohë gjatë zierjes.

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të kafes me filtër, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Materiali i enës

Qelq

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Kapaciteti i gotës

10

Ndalesë e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Mbyllje automatike

Kontrolli me një prekje

Indikator i mungesës së ujit

Ruajtja e kabllit

Karakteristikat & funksionet

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Ndalesë e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Indikator i mungesës së ujit

Kapaciteti

Kapaciteti i gotës

10
Dizajnet & materialet

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Materiali i enës

Qelq
Performanca & Konsumimi

Energjia

1000 W

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

36.8 cm

Thellësia

22.4 cm

Thellësia

22.9 cm

Pesha

2.35 kg

Lartësia e paketuar

36.2 cm

Gjerësia e paketuar

29 cm

Thellësia e paketuar

20 cm

Pesha e paketuar

2.61 kg

Mbështetje