Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Madhësi e plotë

rezultati (30)

DSN05311X

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DSN05311X
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DIN26420

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN26420
 • Integrim perfekt në mobilje
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DIN26423

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN26423
 • Integrim perfekt në mobilje
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

BDIN39640A

Enëlarëse (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) BDIN39640A
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Mbajtëse e përshtatshme për gota

DSN28520X

Enëlarëse (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DSN28520X
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Gota pa shenja uji

DIN34320

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN34320
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DIN48430 AD

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN48430 AD
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Integrim perfekt në mobilje
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit

DIN28431

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN28431
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DSN28430X

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DSN28430X
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DIN28426

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN28426
 • Integrim perfekt në mobilje
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DIN35320

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN35320
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

DIN36420AD

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN36420AD
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

BDIN38643C

Enëlarëse (16 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (16 Takëme, Madhësia e plotë) BDIN38643C
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DIN28436

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN28436
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Tabak për thika, lugë dhe pirunë me 5 pozicione për opsione fleksibël të ngarkimit
rezultati (30)