Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DIN28424: Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

DIN28424
DIN28424
DIN28424
DIN28424
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN28424: Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Energy Efficiency Class E
Niveli i zhurmës 46 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

LedSpot™

Dritë treguese e statusit

Nëse enëlarësja juaj montuese është aq i qetë sa e gjeni veten duke menduar nëse funksionon apo jo, këtu është LedSpot. LedSpot ™ është një dritë treguese e statusit të programit që shkëlqen në dysheme, në bazën e makinës për t'ju njoftuar nëse funksionon apo jo. Nuk ka më hamendësime se kur duhet të zbrazni enëlarësen.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelan më të shëndritshëm, tryeza juaj e darkës do ti bëj përshtypje të gjithëve.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Montues

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Energy Efficiency Class

E

Niveli i zhurmës

46 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

Fast+

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Auto

Programi 3

AquaFlex Programme

Programi 4

Programi Intensiv 70 °C

Programi 5

Quick & Shine Programme

Programi 6

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur

Funksioni 2

Fast+

Funksioni 3

SteamGloss

Funksioni 4

AquaIntense
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Fast+

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv

InnerClean

Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

Aksesorë për mbajtjen e tabakave
Dizajni

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Ndjekësi i programit

LedSpot
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Energy Efficiency Class

E

Konsumi vjetor i energjisë

266 kWh/year

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.951 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Konsumi vjetor i ujit

2660 L/ vit

Niveli i zhurmës

46 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

C
Dimensionet & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

55 cm

Pesha

38.1 kg

Lartësia e paketuar

85.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

41.1 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+

Mbështetje