Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDIN38643C: Enëlarëse (16 Takëme, Madhësia e plotë)

BDIN38643C
BDIN38643C
BDIN38643C
BDIN38643C
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDIN38643C: Enëlarëse (16 Takëme, Madhësia e plotë)

Niveli i zhurmës 44 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

LedSpot™

Dritë treguese e statusit

Nëse enëlarësja juaj montuese është aq i qetë sa e gjeni veten duke menduar nëse funksionon apo jo, këtu është LedSpot. LedSpot ™ është një dritë treguese e statusit të programit që shkëlqen në dysheme, në bazën e makinës për t'ju njoftuar nëse funksionon apo jo. Nuk ka më hamendësime se kur duhet të zbrazni enëlarësen.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispanzer rrëshqitës detergjenti

Dispanzer që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit shumë të lehtë.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Montues

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

16

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Energy Efficiency Class

C

Niveli i zhurmës

44 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje intensive e rafteve të poshtme

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h
Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

AquaFlex Programme

Programi 3

Programi Intensiv 70 °C

Programi 4

Programi Eko 50 °C

Programi 5

Programi Delikate 40 °C

Programi 6

Quick & Shine Programme

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

Gota pa shenja uji

Funksioni 3

Pastrim intensiv për 3 tabaka furre me një lëvizje

Funksioni 4

Fast+

Nën-funksioni 1

Tabletë

Nën-funksioni 3

SelfDry
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

Pots&Pans&Tray Holder Accessory
Dizajni

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

E9L-BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Këndi Intense

Hapje automatike e derës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Ndjekësi i programit

Dritë treguese e statusit
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

16

Energy Efficiency Class

C

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.768 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

44 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Class

B
Dimensionet & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

55 cm

Pesha

38.2 kg

Lartësia e paketuar

85.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

41.3 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+