Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BIM24400BCS: Furrë montuese (60 cm, 71 L)

BIM24400BCS
BIM24400BCS
BIM24400BCS
BIM24400BCS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIM24400BCS: Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore A+
Lartësia 59.5 cm
Lloji i ekranit Ekrani LED i animuar
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës
Cavity Volume
Madhësia e furrës Vëllimi i hapësirës kryesore
0
Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira
Cooking Functions
Hapësira Funksionet e gatimit
0

Karakteristikat

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

SoftDoor™

Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

Kur duart tuaja janë plot, ndonjëherë nuk keni zgjidhje tjetër përpos të përplasni derën e furrës. SoftDoor ™ përmban mbajtës special që ngadalësojnë mbylljen dhe hapjen e derës së furrës. Nuk ka më tërheqje të derës së hapur me gju ose bërryl kur duart tuaja janë plot dhe nuk ka më zhurma të larta në kuzhinë

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

13

Lloji i ekranit

Ekrani LED i animuar

Vëllimi i hapësirës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A+

Pastrim me avull

SteamShine

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

13

Shkrirje

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Pica-gatim

Gatim multi-dimensional

Skarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Skarë me ventilator

Eko ngrohje me ventilator

Ruajtje e ngrohtësisë

Gjysmë skarë

Pastrim me avull

Ngrohje e poshtme

Gatim në temperaturë të ulët

Aksesorët standard

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i sirtarëve të thellë

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Pastrimi

Pastrim me avull

SteamShine

Muri katalitik i pasmë

Teknologjitë

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

SoftDoor

Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

Lloji i ekranit

Ekrani LED i animuar

Udhëzim për gatim brenda shtëpisë

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A+

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

3100 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

36.1 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

38.5 kg

Dimensionet e dollapit (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600