Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BBIM13300XDN: Furrë montuese (60 cm, 72 L)

BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
BBIM13300XDN
shadow

Drag image left & right to rotate.

BBIM13300XDN: Furrë montuese (60 cm, 72 L)

L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

8

Lloji i ekranit

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Vëllimi i hapësirës kryesore

72 L

Klasa e energjisë

A

Pastrim me avull

SteamShine

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik që nuk ndryshket
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

8

Shkrirje

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Gatim multi-dimensional

Skarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Gjysmë skarë me ventilator

Pastrim me avull

Ngrohje e poshtme

Aksesorët standard

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Pastrimi

Pastrim me avull

SteamShine
Teknologjitë

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

Lloji i ekranit

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik që nuk ndryshket
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

72 L

Klasa e energjisë

A

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

2500 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

29.8 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

32.3 kg

Dimensionet e dollapit (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600

Mbështetje