Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Kujdesi për shtëpinë dhe ajrin

rezultati (15)

VRT 51225 VB

Fshesë elektrike pa kabllo (150 W)

Fshesë elektrike pa kabllo (150 W) VRT 51225 VB

BEHPH 120/ BEHPH 121

Kondicioner

Kondicioner BEHPH 120/ BEHPH 121
  • SelfClean+ function for the sustainable freshness

BEHPI 090/ BEHPI 091

Kondicioner

Kondicioner BEHPI 090/ BEHPI 091
  • SelfClean+ function for the sustainable freshness

VRT 50121 VR

Fshesë elektrike pa kabllo (110 W)

Fshesë elektrike pa kabllo (110 W) VRT 50121 VR

VRT 61818 VW

Fshesë elektrike pa kabllo (100 W)

Fshesë elektrike pa kabllo (100 W) VRT 61818 VW

BEHPH 180/ BEHPH 181

Kondicioner

Kondicioner BEHPH 180/ BEHPH 181
  • SelfClean+ function for the sustainable freshness

VRT 61814 VR

Fshesë elektrike pa kabllo (90 W)

Fshesë elektrike pa kabllo (90 W) VRT 61814 VR

BEHPH 240/ BEHPH 241

Kondicioner

Kondicioner BEHPH 240/ BEHPH 241
  • SelfClean+ function for the sustainable freshness
rezultati (15)