Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (248)

BIM24400GCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400GCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BDFS15020W

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) BDFS15020W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Gota pa shenja uji
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

HBA7606W

Blender dore (700 W)

Blender dore (700 W) HBA7606W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

BCSA285K2S

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCSA285K2S
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

BSM22320X

Set montues (Multi-funksionale Oven / Vitroqeramike Hob)

Set montues (Multi-funksionale Oven / Vitroqeramike Hob) BSM22320X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

BIM24400BCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400BCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

WKD6246W

Ngrohëse uji (1.7 L, 2400 W)

Ngrohëse uji (1.7 L, 2400 W) WKD6246W
 • marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °
 • Mbyllje automatike nëse thahet i gjithë uji
 • Fikje automatike sapo vlon uji

BU1152HCA

Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L)

Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L) BU1152HCA
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

HS221520F

Friz (Anësore, 205 L)

Friz (Anësore, 205 L) HS221520F
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale

BKK 2300 Beyaz (EU)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë) BKK 2300 Beyaz (EU)
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

CEG5301X

Aparat për Espresso (19 Bar)

Aparat për Espresso (19 Bar) CEG5301X
 • Lartësia e rregullueshme e grykës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

DFN16411W

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DFN16411W
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DIN34322

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN34322
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DVN06430X

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DVN06430X
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
rezultati (248)