Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

FSE67300GW: Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

FSE67300GW
FSE67300GW
FSE67300GW
shadow

Drag image left & right to rotate.

FSE67300GW: Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Боја Бела
Ширина 60 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Висина

85 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

60 cm

Број на шуплини

1

Тип на рерна на главната празнина

Асистирано с вентилатор

Број на функции

6

Тип на дисплеј

LCD екран

Волумен на главната шуплина

66 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Чистење на пареа

SteamShine

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Бела

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони
Функции на главната празнина

Број на функции

6

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Електрична скара

Пола скара со вентилатор

Долно греење, Полу-скара со вентилатор

Долно греење

Карактеристики на плочата за готвење

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Предна лева зона

Ø180 mm - 1800 W

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Предна десна зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна десна зона

Ø180 mm - 1700 W

Индикатор за преостаната топлина

Број на електрички зони

4
Стандардни додатоци

Број на стандардни подножја

1

Број на длабоки ленти

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine
Технологии

Тип на скара

Електрична скара
Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

Тип на дисплеј

LCD екран

Број на шуплини

1

Број на нивоа на полици

5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Бела

Тип на долниот оддел

Размавта
Безбедност

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

66 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

8300 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 3N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

85 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

60 cm

Тежина

46.3 kg

Спакувана висина

94 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

70 cm

Тежина на паќетот

49.9 kg
Клучни карактеристики

Висина

85 cm

Длабочина

60 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Вкупна електрична енергија

8300 W
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло
Детали за зоната за готвење

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

8300 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 3N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

85 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

60 cm

Тежина

46.3 kg

Спакувана висина

94 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

70 cm

Тежина на паќетот

49.9 kg

Поддршка