Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

 

Иновации за вградените печки

 

Со врвни технологии за готвење, лесно е да се води здрав начин на живот

Hero---Built-in-Ovens---1440x400
Hero - Built in Ovens - 375x600

Ладење без мраз, продолжен век на траење на овошјето и брзо ладење.

SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата

SoftDoor™

SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата

Кога рацете се полни, понекогаш не можете,а да не ви тресне вратата на рерната. SoftDoor™ има специјални шарки што го забавуваат затворањето и отворањето на вратата на рерната. Нема повеќе грубо отворање врата со колено или лакт кога рацете се полни и повеќе нема гласни звуци во кујната.

Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии

Пиролитичко самочистење

Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии

„Груби хемикалии, изгорени прскања, бесконечно чистење… Заборавете на сето тоа. Пиролитичкото самочистење ја загрева рерната на 480 ° C, претворајќи ги остатоците од храна и маснотии во пепел за да можете без напор да ги избришете. Програмата трае 2 часа за силно валкање и 90 минути за лесно загадување, при што последниве користат 25% * помалку енергија. * Тестирано од внатрешни лаборатории

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

Халогено осветлување

Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Steamaid™: помеко и покрцкаво печење

Steamaid™

Steamaid™: помеко и покрцкаво печење

Домашхо направените пецива треба да бидат подобри, но добивањето на таа совршено ронлива кора е предизвик. SteamAid™ инјектира пареа во празнината на рерната додека готви за да добие колачи и леб крцкави однадвор и меки и надуени одвнатре. Значи, веќе нема тегав леб или исушено пециво.

PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин

PizzaPro™

PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин

Ако вашите домашни пици изгледаат како влажни парчиња леб со сок од домати, време е да се сретнете со PizzaPro. Благодарение на рерната која достигнува врели 310⁰C, ќе добиете пица со квалитет на пицерија за само пет минути. Убедувањето на друштвото дека не е порачана може да потрае подолго.

Поголем капацитет во стандардни димензии

CookMaster®

Поголем капацитет во стандардни димензии

Немањето доволно простор во рерната навистина може да направи мака за готвење, особено ако имате големо семејство или забавувате многу. Печките CookMaster® нудат неверојатни 82 L капацитет за готвење и ви овозможуваат да готвите на најмногу пет полици истовремено, сето тоа во димензии на рерна со стандардна големина.