Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

DSN04310X: Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

DSN04310X
DSN04310X
DSN04310X
DSN04310X
DSN04310X
DSN04310X
DSN04310X
shadow

Drag image left & right to rotate.

DSN04310X: Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Класа на енергетска ефикасност A+
Ниво на бучава 51 dBA
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Поставки за место
Поставки за место
0
Потрошувачка на вода
Потрошувачка на вода
0

Карактеристики

Лизгачки диспензер за детергент

Лесен за отворање капак на диспензерот

Не повредувајте ги прстите обидувајќи се да го отворите дозерот за детергент. Лизгачкиот диспензер за детергент е толку лесен за отворање и затворање што го прави додавањето на детергент леснотија.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на конструкција

Полуинтегриран

Големина

Целосна големина

Комплети на садови

13

Класа на енергетска ефикасност

A+

Потрошувачка на вода по циклус

11.5 L

Ниво на бучава

51 dBA

Тип на дисплеј

LED

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Флексибилно пола полнење

Боја

Нерѓосувачки челик без отпечатоци
Програми

Број на програми

4

Програма 1

Програма Eco 50 °C

Програма 2

Интензивна програма од 70 ° C

Програма 3

Clean & Shine Programme

Програма 4

Мини програма
Функции

Функција 1

Полу полнење
Технологии

Флексибилно пола полнење

Функција на таблета

Tablet

Систем за сушење

Статично
Дизајн на корпи и стандардни додатоци

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Тип корпа за прибор за јадење

Рафт за шољи

Број на рафтови на шољи

2

Додатоци

Додаток за ножеви
Дизајн

Боја

Нерѓосувачки челик без отпечатоци

Материјал на када

Када од не'рѓосувачки челик

Тип на дисплеј

LED

Дизајн на раката за прскање

Робусна спреј рака

Лизгачки диспензер за детергент

Перформанси и потрошувачка

Комплети на садови

13

Класа на енергетска ефикасност

A+

Потрошувачка на енергија (kWh / циклус)

1.03 kWh

Годишна потрошувачка на енергија

295 kWh/year

Потрошувачка на вода по циклус

11.5 L

Годишна потрошувачка на вода

3220 L / годишно

Ниво на бучава

51 dBA

Број на нивоа на прскање

2

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

81.8 cm

Ширина

59.8 cm

Длабочина

57 cm

Тежина

35.4 kg

Спакувана висина

85.9 cm

Спакувана ширина

64.4 cm

Спакувана длабочина

66.1 cm

Тежина на паќетот

38.4 kg
Безбедност

Безбедност на довод за вода

WaterSafe