Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

WKM6226I: Котел (1.7 Л, 2200 W)

WKM6226I
WKM6226I
WKM6226I
WKM6226I
shadow

Drag image left & right to rotate.

WKM6226I: Котел (1.7 Л, 2200 W)

В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Моќност
Моќност
0

Карактеристики

360° Ротирачка база

360 °, подигнување на ергономски котел

Ротирачката основа 360 ° ви овозможува да го подигнете котелот и да го поставите без воопшто да го искривувате зглобот - на кој било начин е најудобен за вас!

Заштита од суво вриење

Автоматско исклучување ако целата вода изврие

Заштита на суво вриење е функција на претпазливост што автоматски го исклучува котелот кога уредот ќе остане без вода. Спречува несреќи и каква било штета што може да му се случи на котелот.

Автоматско исклучување

Автоматско исклучување откако ќе зоврие вода

Повеќе не треба да гледате како врие котелот благодарение на функцијата Автоматско исклучување што го запира уредот откако водата ќе зоврие.

Стапала против лизгање

Цврсто и стабилно држење

Нозете против лизгање ќе го обезбедат вашиот котел, правејќи го да стои цврст и стабилен на работната плоча. Апаратот нема да попушти, без оглед на тоа колку интензивно врие или како управувате.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Материјал на котелот

Нерѓосувачки челик

Капацитет на котелот

1.7 L

Заштита од суво вриење

Скриен отпор

360° ротациона основа

360° ротациона основа и безжична употреба

Безжична употреба

Индикатор за ниво на вода

Капак со широк отворање

Автоматско исклучување

Боја

Нерѓосувачки челик

Филтер за бигор

Склад за кабел

Функции и карактеристики

Заштита од суво вриење

360° ротациона основа

360° ротациона основа и безжична употреба

Индикатор за ниво на вода

Капак со широк отворање

Автоматско исклучување

Капацитет

Капацитет на котелот

1.7 L
Дизајн и материјали

Материјал на котелот

Нерѓосувачки челик

Скриен отпор

Индикатор за ниво на вода

Капак со широк отворање

Боја

Нерѓосувачки челик

Склад за кабел

Перформанси и потрошувачка

Моќност

2200 W
Димензии и тежина

Висина

24.5 cm

Ширина

20 cm

Длабочина

24.5 cm

Тежина

1.3 kg

Спакувана висина

24 cm

Спакувана ширина

24.8 cm

Спакувана длабочина

20.2 cm

Тежина на паќетот

1.48 kg

Поддршка

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions