Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
itemModel.imageName
itemModel.imageName
We empower new generations to live healthier
We empower new generations to live healthier

Ви го претставуваме начинот на размислување на Беко.

Чувството што го добивате кога знаете дека вашето здравје, пари и благосостојба се усогласени и работат во ваша корист.

 

Во Beko, ние се залагаме за холистички пристап и самодоверба во бизнисот и целиот асортиман на наши производи.

 

Ние нудиме иновативни технологии кои обезбедуваат, на пример, вашиот зеленчук да остане свеж и хранлив подолго време, со нашата единствена технологија HarvestFresh.

 

Дополнително, нашите ригорозни тестови за изведба обезбедуваат максимална доверливост за да можеме да се справиме со товарот - и вие да бидете спокојни во вашиот дом.

 

Ова е чувството на Beko.

 

 

 

 

 

Здрав живот 

 

Нашите иновативни и паметни решенија ви овозможуваат вам и на вашето семејство да живеете поздрав живот.

 

Teaser Image

 

 

 

 

 

Одржливост 

 

Ви даваме можност да изберете еколошки решенија кои во исто време ги задоволуваат вашите потреби, со технологии за заштеда на енергија.

Teaser Image

 

 

 

 

Квалитет

 

Нашите висококвалитетни и издржливи производи се изградени да траат. Тие се справуваат со сите предизвици што животот им ги носи, а во исто време го разубавуваат вашиот дом.

Teaser Image

 

 

 

 

Управување

 

Нашата компанија е еден од глобалните лидери во решенија за здрав живот во повеќе од 140 земји, така што можете да се потпрете на нашата посветеност на одржливи, висококвалитетни производи каде и да сте.

Teaser Image
0M
Задоволни клиенти

Надоврзувајќи се на нашето 60+ годишно искуство и иновации, постигнавме…

Top3

Ние сме меѓу првите три производители на апарати за домаќинство во Европа

30K

Имаме 30 илјади посветени вработени

135

Ние снабдуваме 135 земји

Како Беко стана ова што е денес

 

 

Беко е присутен во домовите и животите на луѓето од 1955 година. Повеќе од шеесет години подоцна, ние сè уште сме посветени на иновациите кои ги задоволуваат потребите на вас и вашето семејство, а во исто време се грижиме за животната средина.

 

Тоа е начин на работа кој не однесе низ целиот свет. Моментално сме присутни во 135 земји и нема знаци за запирање. Да не се фалиме, но ние сме најбрзо растечки бренд на европскиот пазар на бела техника.

 

Покрај тоа, ние сме една од трите најголеми брендови на апарати за домаќинство во Европа*. Затоа, не е ни чудо што веќе имаме повеќе од 400 милиони задоволни клиенти и со нетрпение очекуваме да убедиме многу повеќе да го пробаат чувството на Beko.

 

 

*Source Euromonitor International Limited: Consumer Appliances 2022 ed., ‘a leading brand’ defined as one of the top 3 in Europe, retail

volume, based on 2021 data.