Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

Вградени рингли иновации

 

Аппетитни карактеристики за готвење кои го олеснуваат здравиот живот

Ладење без мраз, продолжен век на траење на овошјето и брзо ладење.

Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли

Премиум директен пристап

Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли

Сакате елегантен и стилски рингла што е лесна за контрола. Па, Премиум директен пристап ви овозможува осветлени и индивидуални контроли за секоја зона со 15 нивоа на моќност. Поставките може да се прилагодат со најлесниот допир и кога е исклучена плочата за готвење, тие исчезнуваат, оставајќи ви јасна, сјајна површина која и одговара на вашата кујна.

Управување со електрична енергија: лесно поставена максимална потрошувачка на енергија

Управување на енергија

Управување со електрична енергија: лесно поставена максимална потрошувачка на енергија

Дали добивате пониски тарифи за енергија во одредено време во текот на денот? Тогаш, треба да знаете колку енергија трошите. Благодарение на функцијата за управување со потрошувачката, можете да поставите ограничувања на потрошувачката на енергија во вашата рингла за време на инсталацијата. Можете да изберете помеѓу 5 нивоа и потоа да ги ресетирате кога сакате.

HobToHood®: Паметна вентилација без допир

HobToHood®

HobToHood®: Паметна вентилација без допир

Сите можеме да користиме дополнителна рака во кујната. Еве еден помошник за автоматска грижа за вентилација. Со HobToHood®, аспираторот го прилагодува нивото на вентилација за да одговара само на активните зони за готвење (благодарение на парови на инфрацрвени сензори над и под). Чадот и пареата се чистат брзо со оптимална употреба на енергија - така што останува само да готвите.

IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

IndyFlex®

IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

Конечно, тава за готвење во кој се сместува секој оброк. Без разлика дали правите мали јадења или големо мени, плочата за готвење IndyFlex® може да се справи со тоа. Овие флексибилни зони за готвење се комбинираат за да создадат поголеми, така што можете да користите 4 тави или 2 поголеми за да направите што и да посакате.

Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник

Горилник на гас со висока ефикасност

Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник

Не дозволувајте напорен ден да ве чини здрав оброк. Сега можете да го готвите секој оброк побрзо и поефикасно на плочата за готвење. Горилниците со висока ефикасност на гасот трошат помалку гас и готват побрзо од стандардните горилници. Значи, дури и кога немате време, можете брзо да ги ставите омилените оброци на масата.

Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

Безбедност на гас

Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

Лесно е пламенот да излезе кога не сте околу него, ослободувајќи опасен гас во куќата. Функцијата Безбедност на гас ќе открие кога пламенот на горилникот е изгаснат од тенџере што врие премногу или од налет на ветер и го исклучува снабдувањето со гас. Без протекување, без грижи.

IndyFlex+®: целосно флексибилен простор за готвење за да одговара на вашите садови за готвење

IndyFlex+®

IndyFlex+®: целосно флексибилен простор за готвење за да одговара на вашите садови за готвење

Направете повеќе простор кога готвите за друштво. Плочата за готвење IndyFlex+® има 8 зони што можете да ги користите одделно или да ги комбинирате четири пати за да ги користите како 2 големи единици. Плус, дополнителната зона на средина помага да се создадат уште поголеми зони. Значи, без разлика дали вашиот рецепт бара неколку мали садови или неколку поголеми, вашата плоча за готвење сигурно ќе ги смести.