Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
Beko

Крцкаво, без масло co

Беко печка

Ги претставуваме нашите револуционерни печки опремени co технологија AirFry, беспрекорно интегрирајќи пржење на топол воздух во големината на вашата рерна. Co моќни греалки и систем за вентилатор co голема брзина, топлината ce распределува рамномерно за исклучителни резултати при подготовката на храната.

Беко печка
Сината линија
Сината линија
Сината линија
Сината линија
Икона
Air Fry

Што e ново?

 • Освежен дизајн на контролното копче co икона за функција AirFry (за серијата b300).

 • Специјална решетка AirFry.

Beko AirFry додаток

Големина: 400mm x 340mm

 • Нашата специјална решетка co голем капацитет ja намалува потребата од редење храна, обезбедувајќи совршено готвење од сите страни.

 • Помалку бучава: вградените печки на Beko co функцијата AirFry работат на максимално ниво на бучава од 51 dB.

 • Уживајте во леснотијата на готвење без потреба од претходно загревање на рерната.

Голема решетка AirFry - без дополнителни уреди

 • Специјално дизајнираните перфорации овозможуваат слободна циркулација на топол воздух, постигнувајќи рамномерно печење, така што храната e крцкава однадвор и мека одвнатре, co минимална или без употреба на масло.

 • Заборавете на вртењето или мешањето на храната додека печете. Нашата решетка обезбедува лесна подготовка.

 • Лесно чистење: решетката може да ce пере во машина за миење садови.

Пилешко на скара

Побрза подготовка - покрцкави резултати

Икона

Голем капацитет
за целото семејство

Функционалноста на независен уред AirFry,
co до 4 пати поголем капацитет,
ги задоволува сите потреби на вашето семејство.

Икона

AirFryer во
вашата рерна

Искусете алтернативен, поздрав
начин на подготовка на храна за
најдобри резултати за крцкавост co
минимална употреба на масло.

Икона

Без претходно
загревање

Ефикасен систем на вентилатори co голема
брзина, во комбинација co моќни
греалки, обезбедува силна и
рамномерна циркулација на топол
воздух, заштедувајќи ви време и напор
и овозможувајќи вкусни оброци.

Беко печка

Погледнете ги печките на Beko co функцијата AirFry за да го најдете совршениот модел што ги задоволува сите ваши кулинарски потреби.

Печењето пилешки крилца, риба или ќофтиња co помош на вградените печки на Beko опремени co функцијата AirFry e попогодно во однос на потрошената електрична енергија и количината на подготвена храна.

7 години гаранција
 • Покрај нашата основна гаранција од 5 години, нудиме дополнителна гаранција од 2 години (вкупно 7 години co регистрација)

 • Продолжената гаранција важи за вградените апарати на Beko купени од 1 април 2024 до 31 мaj 2024 година

 • Производите мора да ce регистрираат преку онлајн формуларот најдоцна до 15.06.2024 година.

Промоцијата трае од 01.04. до 31.05.2024 година
*Вкупната гаранција од 7 години важи за вградени печки на Beko, вградени плочи за готвење, вградени машини за миење садови и вградени фрижидери. Правото на вкупна гаранција од 7 години може да ce добие само co регистрација на веб-страницата beko5.com, најдоцна до 15.06.2024 година

Откријте ja нашата палета на други вградени апарати за вашиот дом