Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
НАЈДЕТЕ ПОВЕЌЕ
Инспириранo од природата,
напојувано од светлината.
Иновативна HarvestFresh технологија, во 3 бои, која ја имитира
природната дневна светлина на сонцето како што изгрева,
достигнува врв и заоѓа во текот на ноќта. Оваа иновација ги чува
витамините во овошјето и зеленчукот подолго.
Го симулира природниот
24 часовен сончев циклус
HarvestFresh технологијата користи 3 енергетски ефикасни ** бои кои симулираат сончева светлина во текот на денот.
Ова го имитира природниот сончев циклус и зачувува витамини подолго. * Сега можете да уживате во поздрав начин на живот со повеќе
хранливи оброци од кога било.
Сино
Време е да се разбудите и да започнете со фотосинтеза
взори
Зелено
Попладне ја користи
најсилната дневна светлина
Црвено
Одржување на фотосинтеза до самрак,
подготвување за ноќно време.
** Системот за светло во 3 бои на HarvestFresh користи 45% помалку енергија од технологијата на сино светло.
Зачувување на витамините
за подолго
Овошјето и зеленчукот почнуваат да ги губат витамините по некое време откако ќе се оберат.
Повеќето продолжуваат да губат витамини дури и откако ќе се стават во фрижидер.
Иновативната технологија HarvestFresh помага да се зачуваат овие витамини и
хранливи материи во овошјето и зеленчукот подолго.
* Тестирано од Интертек. Врз основа на мерењата на витамин Ц и витамин А во доматите,
зелените пиперки, морковите, спанаќот и целерот директно изложени на светлосна технологија
во споредба со условите на Ден 0 во период од 5 дена.
Предности на природните
витамини
Витамините се чудо на природата, исто како и сончевата светлина. Но, веднаш откако овошјето
и зеленчукот се отстрануваат од својата природна состојба, витамините
почнуваат да се распаѓаат. HarvestFresh е специјално дизајниран да
ја спречи оваа загуба, така што вашата храна ќе биде поздрава од било кога.
Витамините го зголемуваат вашиот имунитет.
Витамините штитат од срцеви болести и рак.
Витамините ги подобруваат когнитивните функции.
Витамините се природни антиоксиданси и ги штитат клетките во телото.
Витамините А и Ц се есенцијални нутриенти кои ги има скоро во секоја храна, а се сочувани од HarvestFresh.

Повторно поврзете се со природата

 

Beko имитира природни циклуси на светлина до вашиот фрижидер и ви овозможува да уживате во здравиот начин на живот.

 

Откријте ги нашите фрижидери со HarvestFresh технологија.

GN1416240XPN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1416240XPN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго

GN163140ZGBN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN163140ZGBN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис

GN163140SN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN163140SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCNA306E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCNA306E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCHA275E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCHA275E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго

BCNA275E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCNA275E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум