Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

VRT 50121 VR: Безжична правосмукалка (110 W)

VRT 50121 VR
VRT 50121 VR
VRT 50121 VR
VRT 50121 VR
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRT 50121 VR: Безжична правосмукалка (110 W)

Моќност на моторот 110 W
Време на работа / траење 45 мин
Капацитет 0.6 L
Тип на батерии Литиум јон
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Време на работа / траење

45 мин

Напон на батеријата

21.6 V

Моќност на вшмукување

25 W
Перформанси и потрошувачка

Време на работа / траење

45 мин

Тип на мотор

DC

Капацитет на рачна единица

0.55

Време на полнење

4 - 5 часа

Индикатор за батерија

Ниво на бучава

80 dBA

Моќност на моторот

110 W

Прилагодување на моќноста на вшмукување

Контрола на рачката

Фреквенција

50 - 60 Hz

Волтажа

100 - 240 V

Приклучок

Дизајн

Контејнер за прашина за лесно чистење

Боја

Црвена
Димензии и тежина

Висина

121 cm

Ширина

25 cm

Длабочина

23 cm

Тежина

2.53 kg

Спакувана висина

73 cm

Спакувана ширина

14 cm

Спакувана длабочина

36 cm

Тежина на паќетот

4.009 kg
Што има во кутијата

Алатка за пукнатини

Четка за прашина

Поддршка