Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

VRW 80318 VB: Безжична правосмукалка (200)

VRW 80318 VB
VRW 80318 VB
VRW 80318 VB
VRW 80318 VB
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRW 80318 VB: Безжична правосмукалка (200)

Моќност на моторот 200
Време на работа / траење 25 мин
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Време на работа / траење

25 мин

Напон на батеријата

18 V

Моќност на вшмукување

19 W
Перформанси и потрошувачка

Dust capacity

0,5

Време на работа / траење

25 мин

Тип на мотор

DC

Капацитет на рачна единица

0.5

Време на полнење

4 часа

Индикатор за батерија

Ниво на бучава

80 dBA

Моќност на моторот

200

Фреквенција

50 - 60 Hz

Волтажа

100 - 240 V

Приклучок

Дизајн

Боја

Сина
Димензии и тежина

Висина

119 cm

Ширина

16.1 cm

Длабочина

34.5 cm

Тежина

2.94 kg

Спакувана висина

63.5 cm

Спакувана ширина

34.5 cm

Спакувана длабочина

16.4 cm

Тежина на паќетот

4.08 kg

Поддршка