Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

VRT 74225 VI: Безжична правосмукалка (350 W)

VRT 74225 VI
VRT 74225 VI
VRT 74225 VI
VRT 74225 VI
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRT 74225 VI: Безжична правосмукалка (350 W)

Моќност на моторот 350 W
Време на работа / траење 45 мин
Капацитет 0.6 L
Тип на батерии Литиум јон
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Време на работа / траење

45 мин

Напон на батеријата

25.2 V

Моќност на вшмукување

100 W
Перформанси и потрошувачка

Dust capacity

0,55

Време на работа / траење

45 мин

Тип на мотор

BLDC

Капацитет на рачна единица

0.6

Време на полнење

4 - 6 часа

Индикатор за батерија

Ниво на бучава

81 dBA

Моќност на моторот

350 W

Прилагодување на моќноста на вшмукување

Контрола на рачката

Фреквенција

50 - 60 Hz

Волтажа

100 - 240 V

Приклучок

Дизајн

Контејнер за прашина за лесно чистење

Боја

Сива антрацит
Димензии и тежина

Висина

110 cm

Ширина

22 cm

Длабочина

26 cm

Тежина

2.4 kg

Спакувана висина

81 cm

Спакувана ширина

15 cm

Спакувана длабочина

40 cm

Тежина на паќетот

5.7 kg
Што има во кутијата

Алатка за пукнатини

Четка за прашина

Млазница за тепих / цврст под

Поддршка